Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Makarska
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 10 €/natë
 • Kroacia
 • Rab
 • Barbat
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 4000 m Qendra e qytetit
 • 70 m plazh
Nga 55 €/natë
 • Kroacia
 • Korčula
 • Vela luka
Qëndrimi Min është
7 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 5001 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Kumbor (Herceg Novi)
Qëndrimi Min është
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh
Nga 125 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Krk
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 60 m plazh
Nga 129 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
3 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Igalo (Herceg Novi)
Qëndrimi Min është
3 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Mali i Zi
 • Bečići
Qëndrimi Min është
5 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2500 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 70 €/natë
 • Kroacia
 • Trogir
Qëndrimi Min është
7 net
 • 10 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 40 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Sv. Filip i Jakov
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 45 €/natë
 • Kroacia
 • Bibinje
Qëndrimi Min është
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh