Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 25 €/natë
  • Sllovenia
  • Tolmin
Qëndrimi Min është
1 net
  • 15 Vizitorë
  • 5 Dhoma
  • 4 Tualet
  • 300 m Qendra e qytetit
  • 1000 m plazh