Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 20 €/natë
  • Sllovenia
  • Koper
Qëndrimi Min është
1 net
  • 30 Vizitorë
  • 11 Dhoma
  • 11 Tualet
  • 5001 m Qendra e qytetit
  • 2001 m plazh