Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 15 €/natë
  • Sllovenia
  • Bled
Qëndrimi Min është
1 net
  • 14 Vizitorë
  • 6 Dhoma
  • 3 Tualet
  • 400 m plazh