Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Dhoma BOOA Sobe Irena Bohinjsko Jezero, Bohinj

Përshkrimi

Pranë liqenit Bohinj-Ribcev Laz-ne ofrojmë dy dhoma për 2-5 apartmant personi dhe dhoma me banjo, ballkon private dhe përdorimin e kichen ose mëngjes në request.Free sinjalit të internetit dhe parkim. Photohunting, e cila është një ofertë të veçantë të shtëpisë, duke përfshirë edhe një udhëtim dy-ditor në malet e Bohinj me qëndrim gjatë natës në një shtëpi dhe të presin lindjen e diellit unforgettible. Mirë se vini në Bohinj!

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 20 - 23 €/natë
Qëndrimi Min është 2 natë (s)
Irena Pogacnik
+386 4 5723 269
Nga 20 - 23 €/natë
Kontakt
;