Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 20 € / nata
 • Sllovenia
 • Koper
Min Stay
1 net
 • 30 Vizitorë
 • 11 Dhoma
 • 11 Tualet
 • 5001 m Qendra e qytetit
 • 2001 m plazh
Nga 15 € / nata
 • Sllovenia
 • Bled
Min Stay
1 net
 • 14 Vizitorë
 • 6 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 400 m plazh
Nga 25 € / nata
 • Sllovenia
 • Tolmin
Min Stay
1 net
 • 15 Vizitorë
 • 5 Dhoma
 • 4 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 1000 m plazh
Nga 20 € / nata
 • Sllovenia
 • Bohinj
Min Stay
2 net
 • 13 Vizitorë
 • 6 Dhoma
 • 6 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 400 m plazh