Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 20 €/natë
 • Sllovenia
 • Koper
Qëndrimi Min është
1 net
 • 30 Vizitorë
 • 11 Dhoma
 • 11 Tualet
 • 5001 m Qendra e qytetit
 • 2001 m plazh
Nga 20 €/natë
 • Sllovenia
 • Bohinj
Qëndrimi Min është
2 net
 • 13 Vizitorë
 • 6 Dhoma
 • 6 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 400 m plazh
Nga 15 €/natë
 • Sllovenia
 • Bled
Qëndrimi Min është
1 net
 • 14 Vizitorë
 • 6 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 400 m plazh