Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 30 €/natë
 • Kroacia
 • Baška Voda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Brela
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 80 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Kroacia
 • Korčula
 • Korčula
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 25 €/natë
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Igalo (Herceg Novi)
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Vodice
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 800 m Qendra e qytetit
 • 80 m plazh
Nga 75 €/natë
 • Kroacia
 • Brela
Qëndrimi Min është
3 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Makarska
Qëndrimi Min është
7 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 25 €/natë
 • Kroacia
 • Rab
 • Barbat
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 4000 m Qendra e qytetit
 • 70 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Makarska
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 80 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Kumbor (Herceg Novi)
Qëndrimi Min është
7 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh
Nga 55 €/natë
 • Kroacia
 • Pelješac
 • Viganj
Qëndrimi Min është
2 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 70 €/natë
 • Kroacia
 • Korčula
 • Vela luka
Qëndrimi Min është
3 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 5000 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh