Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Konavle
Qëndrimi Min është
1 net
 • 8 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit
 • 2001 m plazh
Nga 160 €/natë
 • Kroacia
 • Korčula
 • Prižba
Qëndrimi Min është
3 net
 • 12 Vizitorë
 • 5 Dhoma
 • 4 Tualet
 • 3000 m Qendra e qytetit
 • 30 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Đenovići (Herceg Novi)
Qëndrimi Min është
2 net
 • 7 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 30 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Ražanj
Qëndrimi Min është
1 net
 • 30 Vizitorë
 • 16 Dhoma
 • 16 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 30 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 1000 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Zadar
 • Diklo
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m plazh
Nga 80 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 65 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Korčula
 • Vela luka
Qëndrimi Min është
7 net
 • 12 Vizitorë
 • 5 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 4000 m Qendra e qytetit
 • 40 m plazh
Nga 65 €/natë
 • Mali i Zi
 • Luštica
 • Zanjice
Qëndrimi Min është
2 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Baška Voda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 85 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Babin kuk/Lapad
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2500 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh