Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Petrovac
Min Stay
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 40 € / nata
 • Mali i Zi
 • Kotor
Min Stay
2 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 4000 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 70 € / nata
 • Mali i Zi
 • Budva
Min Stay
5 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 50 m plazh
Nga 50 € / nata
 • Mali i Zi
 • Ulcinj
Min Stay
5 net
 • 5 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 400 m plazh
Nga 40 € / nata
 • Mali i Zi
 • Njivice
Min Stay
5 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2500 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 90 € / nata
 • Mali i Zi
 • Budva
Min Stay
5 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 50 m plazh
Nga 40 € / nata
 • Mali i Zi
 • Kumbor (Herceg Novi)
Min Stay
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh
Nga 40 € / nata
 • Mali i Zi
 • Budva
Min Stay
2 net
 • 5 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Savina
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 30 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Đenovići (Herceg Novi)
Min Stay
2 net
 • 5 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 30 m plazh
Nga 30 € / nata
 • Mali i Zi
 • Kumbor (Herceg Novi)
Min Stay
4 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh
Nga 8 € / nata
 • Mali i Zi
 • Ulcinj
Min Stay
3 net
 • 3 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 5000 m Qendra e qytetit
 • 800 m plazh