Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente White Rose Apt 4, Ulcinj

Përshkrimi

Rose Bardhë është një vend i këndshëm me ujë e gjerë dhe pikëpamjet e malore në minuta lagje banimi në qendër të plazhit apo qytet. Vizitorë ngrit në qiell në lidhje me pastërtinë, vendndodhjen e madhe, dhe të brendshme të dekoruar ngrohtësisht. Me internet wireless ...

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Çmimi sipas kërkesës
Qëndrimi Min është 5 natë (s)
Vebi Hodza
382 30 680 047
Çmimi sipas kërkesës
Kontakt