Apartamente Adriatic Premier I 33845, Ulcinj, , Priobalni dio (Crna Gora)

Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Adriatic Premier I, Ulcinj

Përshkrimi

Ulqini është qyteti më jugor të Malit të Zi, në kufi me Shqipërinë. Kjo është një qytet që ka ditë më diell në bregdetin e Malit të Zi. Ulqini ka plazhin më të gjatë në Mesdhe, e cila mbulon mbi 13 km, plazhi shkëmbor, shërimin e plazhit (grave) mbi të cilat drenazhuar ujë sulfuror, rreth 88.000 ullinj, pyjet me pisha dhe ishull nudist Ada. Për një pushim veror të këndshme, në mënyrë që të ndjehen të ajrit tropikale, ujë të freskët dhe të pastër të Adriatikut, peisazhet impresionuese, e paqes, historinë e lashtë, kulturën dhe traditat, të gjitha në një vend, pastaj ne rekomandojmë qytetin e Ulqinit, si një nga qytetet më të bukura në Mesdhe . Nëse ju vendosni të kaloni pushimet tuaja në Ulqin, pastaj ne rekomandojmë Adriatik Apartamente, të vendosura disa plazhe të vogla, Pinješ kodër me pamje nga deti. Apartamente Adriatikut ju ofrojmë dhoma dhe apartamente. Dhomat janë të dyfishtë dhe trefishtë me vaske, ballkon, ajer te kondicionuar dhe TV. Madhësitë e apartamenteve janë të 45-120 m2. Apartamente përfshijnë dhomë gjumi, dhomen e ndjenjes, kuzhinë, banjo, tarracë, ajer te kondicionuar, TV, etj Apartamente Adriatikut gjithashtu ofron miqve të saj WiFi, dhe gjithashtu përdorin PC në një dhomë të veçantë. Në 10 metra nga shtëpia është e vendosur dhe 30m larg është një restorant i bukur. Prapa ndërtesës është një shumë të madhe parkimi me 38 vende parkimi.

hartë

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu? Shto shqyrtim

Aktualisht joaktive

Ky njoftim aktualisht nuk është aktiv. Ne e publikojmë atë vetëm për qëllime referimi. Sidoqoftë pronari mund ta aktivizojë atë së shpejti.

Aktualisht joaktive

Ky njoftim aktualisht nuk është aktiv. Ne e publikojmë atë vetëm për qëllime referimi. Sidoqoftë pronari mund ta aktivizojë atë së shpejti.

Kthehuni më vonë ose shihni reklama të tjera aktive:  Ulcinj

Kthehuni më vonë ose shihni reklama të tjera aktive:  Ulcinj