Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Tivat
Min Stay
3 net
 • 5 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 900 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Tivat
Min Stay
3 net
 • 5 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 900 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Tivat
Min Stay
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 900 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Tivat
Min Stay
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 900 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Tivat
Min Stay
3 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 900 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 50 € / nata
 • Mali i Zi
 • Tivat
Min Stay
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 50 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh