Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Tivat
Qëndrimi Min është
3 net
 • 5 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 900 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Tivat
Qëndrimi Min është
3 net
 • 5 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 900 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Tivat
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 900 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Tivat
Qëndrimi Min është
3 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 900 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 28 €/natë
 • Mali i Zi
 • Tivat
Qëndrimi Min është
1 net
 • 8 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Tivat
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 900 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh