Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 30 €/natë
  • Mali i Zi
  • Sutomore
Qëndrimi Min është
1 net
  • 2 Vizitorë
  • 1 Dhoma
  • 1 Tualet
  • 500 m Qendra e qytetit
  • 70 m plazh