Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 40 € / nata
 • Mali i Zi
 • Risan
Min Stay
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 40 € / nata
 • Mali i Zi
 • Risan
Min Stay
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 80 € / nata
 • Mali i Zi
 • Risan
Min Stay
3 net
 • 8 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Risan
Min Stay
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Risan
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Risan
Min Stay
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh