Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 30 € / nata
 • Mali i Zi
 • Rafailovići
Min Stay
2 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 40 € / nata
 • Mali i Zi
 • Rafailovići
Min Stay
2 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 75 € / nata
 • Mali i Zi
 • Rafailovići
Min Stay
3 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 50 € / nata
 • Mali i Zi
 • Rafailovići
Min Stay
3 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Rafailovići
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Rafailovići
Min Stay
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Rafailovići
Min Stay
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Rafailovići
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Rafailovići
Min Stay
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Rafailovići
Min Stay
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 50 m plazh
Nga 20 € / nata
 • Mali i Zi
 • Rafailovići
Min Stay
2 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh