Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 55 €/natë
 • Mali i Zi
 • Pržno
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Mali i Zi
 • Pržno
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m plazh
Nga 120 €/natë
 • Mali i Zi
 • Pržno
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Mali i Zi
 • Pržno
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Mali i Zi
 • Pržno
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Mali i Zi
 • Pržno
Qëndrimi Min është
1 net
 • 8 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 200 m plazh