Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 30 €/natë
 • Mali i Zi
 • Petrovac
Qëndrimi Min është
4 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Petrovac
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Petrovac
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Petrovac
Qëndrimi Min është
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Mali i Zi
 • Petrovac
Qëndrimi Min është
7 net
 • 5 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 50 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Petrovac
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Petrovac
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Petrovac
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Mali i Zi
 • Petrovac
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Mali i Zi
 • Petrovac
Qëndrimi Min është
3 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Petrovac
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 33 €/natë
 • Mali i Zi
 • Petrovac
Qëndrimi Min është
2 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh