Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 100 € / nata
 • Mali i Zi
 • Zanjice
Min Stay
7 net
 • 6 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 2001 m plazh
Nga 40 € / nata
 • Mali i Zi
 • Zanjice
Min Stay
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m plazh
Nga 40 € / nata
 • Mali i Zi
 • Zanjice
Min Stay
2 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m plazh
Nga 82 € / nata
 • Mali i Zi
 • Zanjice
Min Stay
2 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 200 m plazh
Nga 65 € / nata
 • Mali i Zi
 • Zanjice
Min Stay
2 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m plazh
Nga 82 € / nata
 • Mali i Zi
 • Zanjice
Min Stay
2 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 200 m plazh
Nga 35 € / nata
 • Mali i Zi
 • Zanjice
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 50 € / nata
 • Mali i Zi
 • Zanjice
Min Stay
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh