Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 82 €/natë
 • Mali i Zi
 • Luštica
 • Zanjice
Qëndrimi Min është
2 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 200 m plazh
Nga 82 €/natë
 • Mali i Zi
 • Luštica
 • Zanjice
Qëndrimi Min është
2 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 200 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Mali i Zi
 • Luštica
 • Zanjice
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 65 €/natë
 • Mali i Zi
 • Luštica
 • Zanjice
Qëndrimi Min është
2 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Mali i Zi
 • Luštica
 • Zanjice
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Mali i Zi
 • Luštica
 • Zanjice
Qëndrimi Min është
2 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m plazh