Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 70 €/natë
 • Mali i Zi
 • Kotor
Qëndrimi Min është
2 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 4000 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Mali i Zi
 • Kotor
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 4000 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Kotor
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Mali i Zi
 • Kotor
Qëndrimi Min është
2 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 4000 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Kotor
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Kotor
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Kotor
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Kotor
Qëndrimi Min është
5 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 150 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Kotor
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Mali i Zi
 • Kotor
Qëndrimi Min është
3 net
 • 9 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Kotor
Qëndrimi Min është
5 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 150 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Kotor
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh