Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 40 €/natë
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Center
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Kumbor (Herceg Novi)
Qëndrimi Min është
4 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Kumbor (Herceg Novi)
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Đenovići (Herceg Novi)
Qëndrimi Min është
2 net
 • 5 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 30 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Savina
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 80 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Đenovići (Herceg Novi)
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Kumbor (Herceg Novi)
Qëndrimi Min është
7 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh
Nga 55 €/natë
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Center
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Kumbor (Herceg Novi)
Qëndrimi Min është
5 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Kumbor (Herceg Novi)
Qëndrimi Min është
7 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Savina
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Savina
Qëndrimi Min është
5 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh