Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 80 €/natë
 • Mali i Zi
 • Buljarica
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh
Nga 70 €/natë
 • Mali i Zi
 • Buljarica
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Mali i Zi
 • Buljarica
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh
Nga 24 €/natë
 • Mali i Zi
 • Buljarica
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit
 • 400 m plazh
Nga 45 €/natë
 • Mali i Zi
 • Buljarica
Qëndrimi Min është
1 net
 • 7 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Mali i Zi
 • Buljarica
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Mali i Zi
 • Buljarica
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit
 • 400 m plazh
Nga 18 €/natë
 • Mali i Zi
 • Buljarica
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit
 • 400 m plazh
Nga 24 €/natë
 • Mali i Zi
 • Buljarica
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit
 • 400 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Mali i Zi
 • Buljarica
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit
 • 400 m plazh