Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 85 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
5 net
 • 8 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 700 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 700 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 3000 m Qendra e qytetit
 • 1500 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
7 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 15 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
3 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 3000 m Qendra e qytetit
 • 1500 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
7 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m plazh
Nga 18 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
3 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 700 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh