Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 33 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 400 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 700 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 700 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 25 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 20 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 1 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 12 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 400 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
3 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 10 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 30 Vizitorë
 • 16 Dhoma
 • 11 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 400 m plazh
Nga 15 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh