Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 35 € / nata
 • Mali i Zi
 • Bijela
Min Stay
2 net
 • 5 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh
Nga 30 € / nata
 • Mali i Zi
 • Bijela
Min Stay
2 net
 • 5 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh
Nga 20 € / nata
 • Mali i Zi
 • Bijela
Min Stay
2 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh
Nga 50 € / nata
 • Mali i Zi
 • Bijela
Min Stay
2 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 45 € / nata
 • Mali i Zi
 • Bijela
Min Stay
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 40 € / nata
 • Mali i Zi
 • Bijela
Min Stay
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 25 € / nata
 • Mali i Zi
 • Bijela
Min Stay
3 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 25 € / nata
 • Mali i Zi
 • Bijela
Min Stay
3 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 25 € / nata
 • Mali i Zi
 • Bijela
Min Stay
3 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh