Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 35 € / nata
 • Mali i Zi
 • Bečići
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 40 € / nata
 • Mali i Zi
 • Bečići
Min Stay
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 45 € / nata
 • Mali i Zi
 • Bečići
Min Stay
5 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 5001 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 45 € / nata
 • Mali i Zi
 • Bečići
Min Stay
5 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 4000 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 50 € / nata
 • Mali i Zi
 • Bečići
Min Stay
5 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 5001 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 75 € / nata
 • Mali i Zi
 • Bečići
Min Stay
5 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 5001 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 35 € / nata
 • Mali i Zi
 • Bečići
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 30 € / nata
 • Mali i Zi
 • Bečići
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 60 € / nata
 • Mali i Zi
 • Bečići
Min Stay
5 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2500 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 60 € / nata
 • Mali i Zi
 • Bečići
Min Stay
5 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2500 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh