Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 35 €/natë
 • Mali i Zi
 • Bečići
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Mali i Zi
 • Bečići
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Mali i Zi
 • Bečići
Qëndrimi Min është
5 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2500 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Mali i Zi
 • Bečići
Qëndrimi Min është
5 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 5001 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 65 €/natë
 • Mali i Zi
 • Bečići
Qëndrimi Min është
5 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 5001 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Mali i Zi
 • Bečići
Qëndrimi Min është
5 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 4000 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Mali i Zi
 • Bečići
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Mali i Zi
 • Bečići
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh