Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Bar
Qëndrimi Min është
1 net
 • 20 Vizitorë
 • 8 Dhoma
 • 8 Tualet
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Bar
Qëndrimi Min është
1 net
 • 8 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 25 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Bar
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 25 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Bar
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Bar
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 25 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Mali i Zi
 • Bar
Qëndrimi Min është
5 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Mali i Zi
 • Bar
Qëndrimi Min është
5 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Bar
Qëndrimi Min është
5 net
 • 12 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 4 Tualet
 • 20 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Bar
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 25 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh