Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Žabljak
Min Stay
3 net
 • 8 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Žabljak
Min Stay
3 net
 • 12 Vizitorë
 • 5 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 700 m Qendra e qytetit