Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 40 €/natë
 • Mali i Zi
 • Žabljak
Qëndrimi Min është
3 net
 • 16 Vizitorë
 • 10 Dhoma
 • 4 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 2000 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Žabljak
Qëndrimi Min është
2 net
 • 15 Vizitorë
 • 6 Dhoma
 • 4 Tualet
 • 700 m Qendra e qytetit