Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 50 €/natë
 • Mali i Zi
 • Petrovac
Qëndrimi Min është
5 net
 • 5 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 50 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 20 €/natë
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Center
Qëndrimi Min është
5 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 25 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
Qëndrimi Min është
3 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 15 €/natë
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Center
Qëndrimi Min është
3 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 7 €/natë
 • Mali i Zi
 • Ulcinj
Qëndrimi Min është
2 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 5000 m Qendra e qytetit
 • 800 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Mali i Zi
 • Kotor
Qëndrimi Min është
2 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 4000 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 18 €/natë
 • Mali i Zi
 • Buljarica
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit
 • 400 m plazh
Nga 10 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 20 Vizitorë
 • 8 Dhoma
 • 8 Tualet
 • 700 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 25 €/natë
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Igalo (Herceg Novi)
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh
Nga 65 €/natë
 • Mali i Zi
 • Luštica
 • Zanjice
Qëndrimi Min është
2 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 3000 m Qendra e qytetit
 • 1500 m plazh
Nga 15 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh