Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente MM, Rafailovići

Përshkrimi

The location of the apartment offers a quiet holiday, in a quiet location, away from the noise, and close to the beach. All apartments have a separate entrance and terraces. The apartments have a separate bedroom and living room, large terraces, kitchens that make them comfortable and enjoyable for a real vacation. All apartments have internet access.

 

 

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 35 - 70 €/natë
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
Vera Ivanic
+ 382(0)33 460 415, + 382(0)67 471 555
Nga 35 - 70 €/natë
Kontakt
;