Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Vila Luka II, Pržno

Përshkrimi

Shtëpinë familjare përbëhet nga 7 apartamente. Port Vila është vendosur në mes të plazhit dhe Kamenovo Przno, 200m larg nga deti. Nga vilë është 50 metra larg, stacioni i autobusit, në frontin ka parkim, një shtëpi tjetër për dyqane dhe restorante. Shtëpia ka një garazh që është lëshuar për vizitorët duke lënë takim. Të gjitha apartamentet kanë mobilje të reja, ajer te kondicionuar, TV kabllor, tharëse flokësh, produktet kozmetike, internet pa tel. Në tryezë tarracë, karrige dhe ombrellë ku ka nevojë. + Tarracë e mbuluar prej 70m2 përbashkët Apartamente do të ruhen dhe peshqir ndryshuar përditshme. Pret flasin anglisht, rusisht, gjermanisht dhe italisht. Ekziston mundësia e sigurimit të transfertave, ekskursione të ndryshme, me qira një, gjueti dhe peshkim makinë, zhytja dhe shërbime të tjera shtesë që të ftuarit janë të interesuar.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Çmimi sipas kërkesës
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
Luka Mitrović
00 382 69 042 324;00 382 68 042 324
Çmimi sipas kërkesës
Kontakt