Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente RAYMOND-Apartman sa jednom spavacom sobom i balkonom koji se deli sa drugim apartmanom, Pržno

Përshkrimi

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?

Emma Lo

Wednesday, August 30, 2017
Montenegro is wonderful country. Przno is small place with luxary apartments. Raymond Kazanegra was the best choice. Modern, clean apartment with good wi-fi. Staff was very friendly and polite. Hope to see you next year. :)

Marina SImovic

Wednesday, April 12, 2017
Najbolji pogled na more, lokacija odlicna, blizu je plaza Kamenovo kao i ostrvo Sveti Stefan. Veoma moderni apartmani, sa teretanom. Treba posetiti ovo mesto.
Nga 50 - 115 €/natë
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
Mladen Kažanegra
+382 67 498 638
Nga 50 - 115 €/natë
Kontakt