Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente RAYMOND-Apartman sa jednom spavacom sobom, Pržno

Përshkrimi

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?

Filip Nenadovic

Wednesday, April 12, 2017
Super clean, super staff, tasty food. Near Sveti Stefan and Kamenovo beach. Big parking place. Recommend. 5+
Nga 40 - 85 €/natë
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
Mladen Kažanegra
+382 67 498 638
Nga 40 - 85 €/natë
Kontakt