Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente VILLA AZUR III, Petrovac

Përshkrimi

Oferta është një shtëpi e ndërtuar rishtazi, e cila është e vendosur në mes të dy plazhe në Petrovac. Ne ju ofrojmë apartamente të të gjitha strukturave, të cilat janë të pajisura plotësisht. Në çatinë e shtëpisë është një tarracë të madhe me pamje nga deti të bukur dhe të mjedisit. Petrovac ofron një përzgjedhje të gjerë të bare, kafe dhe ëmbëlsira, të cilat janë të ofrojnë domosdoshme. Kuzhina tradicionale është plot me ushqim deti, peshk, perime paste dhe pret çdo vizitor që vjen në Petrovac. Gjithashtu, Petrovac zbukuro shumë monumente natyrore, kulturore dhe historike që tregojnë historinë e trazuar të këtij vendi.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?

Светлана Суховей

Monday, September 19, 2016
ДОРОГАЯ Радмила, огромное спасибо за предоставленный нам отдых за хорошее обслуживание теплый прием спасибо девочкам, Миле, в следующем году обязательно приедем к вам в шестой номер. СПАСИБО ЧЕРНОГОРИИ которую мы любим! ПРИВЕТ Мирке До встречи семья Суховей

Aktualisht joaktive

Ky njoftim aktualisht nuk është aktiv. Ne e publikojmë atë vetëm për qëllime referimi. Sidoqoftë pronari mund ta aktivizojë atë së shpejti.

Aktualisht joaktive

Ky njoftim aktualisht nuk është aktiv. Ne e publikojmë atë vetëm për qëllime referimi. Sidoqoftë pronari mund ta aktivizojë atë së shpejti.

Kthehuni më vonë ose shihni reklama të tjera aktive:  Petrovac

Kthehuni më vonë ose shihni reklama të tjera aktive:  Petrovac