Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente LUX DRAGOVIC III, Petrovac

Përshkrimi

Welcome to Dragovic apartments. We are pleased to be able to offer one of the finest and highest quality apartments in Petrovac. Family Dragovic is a family with a long tradition and experience in providing tourist services. Apartments for four persons have a separate room with double bed, living room with couch, kitchen in the living room, bathroom, cable TV and air conditioning.

hartë

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu? Shto shqyrtim
Çmimi sipas kërkesës
Qëndrimi Min është 1 nights
Porodica Dragovic
Çmimi sipas kërkesës
Kontakt