TWINS-III

Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente TWINS-III, Herceg Novi, Igalo (Herceg Novi)

Përshkrimi

Pozita gjeografike dhe natyra e bukur të bëjë amazingly Igalo Herceg Novi dhe vendet më tërheqëse turistike në bregdetin Adriatik të Malit të Zi. Igalo është i njohur si një destinacion turistik, në sajë të shërimin - baltë detit me plazh me baltë - apo si disa Stara Banja thirrje, turizëm mjekësor qendrës në Mal të Zi. Ka tre shtretër, katër dhe gjashtë-krevat apartamente ndërtuar rishtas. Brenda ndërtesës janë edhe plazhet Binjakët, Binjakët dhe piceri. Mundësia e të ngrënit në një piceri.

hartë

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu? Shto shqyrtim
Çmimi sipas kërkesës
Qëndrimi Min është 1 net
Dragana Lucic
+38268684455
Çmimi sipas kërkesës
Kontakt