Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente MONTESUN RESIDENCE , Herceg Novi, Igalo (Herceg Novi)

Përshkrimi

Igalo, Herceg Novi është një qytet me shumë gjelbërim dhe dielli, i njohur si një vend me të kujdesit shëndetësor të zhvilluar, rekreacion, turizëm Wellness. Ka mbi 200 ditë diell në vit dhe një sezon të gjatë notit. Shtrihet përgjatë bregdetit të njohur shëtitore "PET Danica" 7 km të gjatë, me restorante të shumta dhe klube të natës, si dhe atraksione të tjera lokale që do të bëjë pushime të paharrueshme tuaj. Vendbanimi Montesun është e vendosur në këmbët qendër, në njëzet metra nga bregu. Ajo ka një apartamente hartuar bukur dhe moderne dhe dhoma, të cilat ofrojnë strehim me cilësi të mirë dhe një qëndrim të këndshëm. Të gjitha apartamentet kanë ajër të kondicionuar, mini kuzhinat, TV, dhe një tarracë të veçantë. Në afërsi të Millosheviqit Dr Instituti Simo, banka, zyra postare dhe llojet e tjera të, akomodimit të biznesit dhe objekteve sportive.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?

Алексей

Monday, October 7, 2013
Хозяева просто обезьяны спустившиеся с гор, которые хотят содрать с Вас все деньги, агрессивные и невоспитанные !!!
Nga 40 - 80 €/natë
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
Dragana Matijašević
+382 69 23 27 58, +382 31 33 19 16
Nga 40 - 80 €/natë
Kontakt