Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Kukoljac A3 A4, Herceg Novi, Igalo (Herceg Novi)

Përshkrimi

Apartamente "Kukoljac" janë të vendosura në bregdet. Të gjitha apartamentet tona moderne dhe dy dhoma gjumi apartamente me një gjysmë-mbuluar tarracë të madhe kanë ajër të kondicionuar, sat.tv dixhital (1000 program) ujë non-stop, pothuajse të gjitha kasafortave dhomë. Ne jemi nga Igalo (qendra mjekësore shëndetësore) larg 500m. dhe gjithashtu nga qendra e Herceg Novi 500m. Ne jemi të vendosur në afërsi të fusha tenisi, dhe aty pranë ka edhe dyqane jo-stop, restorante, transporti publik dhe taksi. Herceg Novi është e vendosur relativisht afër dy aeroportet. Cilipi Aeroporti ndodhet në një distancë prej rreth 25 km nga Herceg Novi dhe Tivat Aeroporti është e vendosur në një distancë prej 20 km. Apartamente Kukoljac ka 12 apartamente dhe 2-dhoma gjumi me një tarracë të madhe me pamje gjirin dhe në det të hapur. Tarracat janë gjysmë-të mbuluara Identifikimi i këtyre apartamenteve është 6 dhe 7, kapaciteti i secilit nga 4 të rriturit. Katër një dhomë gjumi apartamente në studio me ballkone dhe me një tarracë me pamje nga deti. Emërtim atyre një A1, A2, A3, 8. kapaciteteve të çdo studimi është 2 të rritur dhe dy fëmijë apo tre të rriturit. Pesë një dhomë gjumi apartamente në studio me pa pamje nga deti, shenjë P 2, P 3, P 4, 4 A, 5 kapacitet dhe me pamje nga deti. Një studio e kapaciteteve apartament P1 e 2 te rritur. . Të gjitha apartamentet kanë një aneks kuzhine dhe vegla të plotë gatimi dhe ngrënie. Një televizion satelitor me gjermane dhe ruse etj Programet. Peshqir janë ndryshuar në ditën e tretë, dhe prej liri krevat javore ose me kërkesën. Parking në afërsi të banesës është e rezervuar dhe stallat 5 € në ditë, dhe parkimi në shtëpinë e pronarit të banesës është i lirë. Interneti është i lirë. Sezoni nga 23,06. për 08,09. Para-sezon është nga 01,05. për 23,06. dhe post-sezon nga 08,09. për 06,10. * Mbi çmimet janë për sezonin off ose të bjerë dakord. Ne pranojmë kafshët shtëpiake sjellshëm! Me kërkesë ne dërgoni fotot dhe video të të gjitha banesave dhe çmimet, në varësi të faktit nëse para-sezon ose sezonale.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?