A1

Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Dhoma JOVANKA A1, Herceg Novi, Center

Përshkrimi

Shtëpi private familjare Poznanovic është e vendosur në shëtitje në qendër të Herceg Novi. Vizitorë të paraqesë një dhomë dyshe, me pamje oqean. Dhomë ka banjo e vet, frigorifer dhe TV dhe mysafirët kanë mundësi të shijojnë përdorimin e një kuzhinë të përbashkët. Restorante, bare, plazhe, Qytetin e Vjetër, e parkimit, agjërimi, zhytja dhe vela klube, si dhe të disa agjencive të udhëtimit janë të vendosura në afërsi të shtëpisë. Ne ju ftojmë që të jenë të ftuarit tanë në çdo kohë të vitit dhe ne do të bëjmë çmos për të bërë qëndrimi juaj të këndshme dhe të rehatshme.

hartë

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu? Shto shqyrtim
Nga 25 €/natë
Qëndrimi Min është 3 net
Jovanka Poznanovic
+38269282677
Nga 25 €/natë
Kontakt