Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Vojvodic Star II B, Herceg Novi, Đenovići (Herceg Novi)

Përshkrimi

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?

Erceg Slobodan

Monday, July 17, 2017
Izuzetno Puno prostora, čisto, velika klima, svo potebno suđe, veš mašina, pegla, fen. Bkvalno ne morate ništa nositi sem hrane i odjeće. Jako susretljivi vlasnici. Sve pohvale za apartman i topla preporuka.
Çmimi sipas kërkesës
Qëndrimi Min është 2 natë (s)
Gara Vojvodic
+382 67 814735
Çmimi sipas kërkesës
Kontakt