Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Studio apartament KOVAČEVIĆ BLAŽO, Budva

Përshkrimi

 Ne kemi apartamente në studio me kapacitete të ndryshme pothuaj në plazh. Rrethinë shumë të bukura, natyra e bukur.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Çmimi sipas kërkesës
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
Blažo Kovačević
+382 69 024 266
Çmimi sipas kërkesës
Kontakt