Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Dhoma KONAK VUKOJEVIC, Bar

Përshkrimi

Villa mund të ofrojnë një strehim të rehatshme me rehati të plotë. Ka 8 dhoma dyshe (krevate dhe disa ekstra) dhe tre katër-krevat apartamente me kuzhina të pajisura plotësisht. Çdo dhomë ka një banjo, ballkon, TV, DVD, frigorifer. Një Parkimi është dhënë gjithashtu. Prapa shtëpisë është një kopsht me kuzhine verore të pajisur plotësisht dhe ngrenje, në shërbimin tuaj. Largësia nga 200 metra detit. Natyra i ka dhënë gjithçka që ajo mund të - det blu, dielli dhe ajri është aromatike me pisha. Ju vetëm duhet të vijnë dhe të përjetojnë të gjitha bukuri që.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?