Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente BISER D, Bar

Përshkrimi

Objekt, Dobra Voda, ndodhet në bregdet në plazh me rërë, Sand, Big, Ajo është e vendosur në një gji të bukur në Bar rrugor - Ulqinit dhe 5 km nga Bar, 15 km nga Ulqini, i cili u jep reprezetativnost edhe më të madh. Në afërsi të hotelit,, busull, që ofron një sërë të madhe e përmbajtjes së lirë, nga restorante, bare kombëtare latin, kopshtin zoologjik, fusha tenisi ....   Ne vet një hotel posedon përparësitë e mëposhtme: - Parking - Mbikqyrjes Video jashtme - Pool Swimming - Pritja - Dhomë Laundry - Cafe - Restorant për mëngjes   Çrregulluara 14 suita luksoze me ballkone (të gjitha kanë pamje në det) Struktura e banesës është si vijon: - Tipi A me 4 shtretër në nivelin e parë featuring kuzhina dore - Tipi B (II, III, IV niveli) për një me një krevat dopio shtesë - Tipi C (niveli III dhe IV), me 5 krevate të rehatshme - Lloji D (niveli III dhe IV), me 8 shtretër në dhoma 3   Të gjitha apartamentet kanë: - Ajër të kondicionuar - Frigoriferë (100 litra) - Banjo te bollshme me dush - TV - Opsionale mund të merret dhe Internet   Me takim mund të hedhin një makinë me qira, apo shërbime të ngjashme, me qira kontratave vizita turistike (manastiri Ostrogut, John dhe troughs Lovcen, Kotor, Liqeni i Shkodrës)

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?