Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 48 €/natë
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Đenovići (Herceg Novi)
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 5001 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Igalo (Herceg Novi)
Qëndrimi Min është
4 net
 • 5 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m plazh
Nga 25 €/natë
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Igalo (Herceg Novi)
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Rafailovići
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Savina
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Kotor
Qëndrimi Min është
5 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 150 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Tivat
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 900 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 80 €/natë
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Center
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 15 €/natë
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Center
Qëndrimi Min është
3 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Mali i Zi
 • Petrovac
Qëndrimi Min është
5 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 50 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 75 €/natë
 • Mali i Zi
 • Rafailovići
Qëndrimi Min është
3 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 10 m plazh