Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 10 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
1 net
 • 20 Vizitorë
 • 8 Dhoma
 • 8 Tualet
 • 700 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 7 €/natë
 • Mali i Zi
 • Ulcinj
Qëndrimi Min është
2 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 5000 m Qendra e qytetit
 • 800 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Bar
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Risan
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Kotor
Qëndrimi Min është
5 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 150 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Igalo (Herceg Novi)
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Rafailovići
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 50 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Mali i Zi
 • Bar
Qëndrimi Min është
5 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 20 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Mali i Zi
 • Bar
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 25 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Mali i Zi
 • Herceg Novi
 • Center
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 900 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh
Nga 70 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Mali i Zi
 • Budva
Qëndrimi Min është
5 net
 • 10 Vizitorë
 • 5 Dhoma
 • 4 Tualet
 • 50 m plazh