Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente ŠIMIĆEV II, Zadar, Borik

Përshkrimi

Apartamente familjare Simicev është e vendosur në një nga më të madhe "pjesëve të bukura të qytetit" të Zarës (Borik-Puntamika). Pensioneve dhe 'rreth 3000 metra larg. perëndim nga thelbi e vjetër të qytetit ". Apartamente ka ajër të kondicionuar, TV satelitor dhe kanë mundësi për të përdorur internetin wireless. Sigurisht, parkim falas dhe siguruar për makinën tuaj dhe gjithashtu përdorimi i rrjetit në qoftë se ju doni prova të specialiteteve i pjekur në skarë dalmat. APARTAMENT B - 1 2 + 1 kategori persona *** Tipi A - 2 + 1 (24 m2): kati i parë - kuzhinë - banjo me dush - 1 dhomë me 2 shtretër - 1 krevat në dhomë gjallë - ajrit të kondicionuar - TV me programin satelitor - WLAN në Internet - hapësirë ​​të vetme parking - Ballkon 5 m2 Mirë se vini në Zarë, një qytet i 'bukur, një qytet i' pasur 3.000 vjet të historisë dhe traditës. Breathe e 'mjedisin mesdhetare në pjesën e saj më të bukur dhe të bëjë pushime më të mirë që me siguri do të kujtohet përgjithmonë. Gjithë natyra përreth, në distancë më të madhe apo më të vogël, janë të shpërndara edhe i parqeve kombëtare: Plitvicës, Paklenica, Krka dhe Kornatit, parkun e Velebit natyrës dhe Telascica, si dhe një seri e mbi 300 ishuj të mëdha dhe të vogla. Klimë të butë mesdhetare dhe "muzg më të famshëm në botë" "Alfred Hitchcock - Zadar`s muzg është më i bukur se të Kalifornisë amerikane" të bëjë qëndrimi dikujt në Zadar të kënaqshme dhe të këndshëm

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 32 - 50 €/natë
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
Irena & Albert Šimićev
00385 (0)91 5298520
Nga 32 - 50 €/natë
Kontakt